• EN

  Osakeanti

  Lähde mukaan upeaan suomalaiseen tarinaan!

  Amandan Healthcare Oy valmistaa, kehittää, myy ja markkinoi Amandan® sumukylmähoitomenetelmää. Kokonaisvaltainen kylmähoito on yksi maailman tehokkaimpia lääkkeettömiä keinoja lievittää kipua, hoitaa stressiä, nopeuttaa palautumista, parantaa vastustuskykyä ja rauhoittaa ylikierroksilla käyvää sympaattista hermostoa.

  Kylmän hyödyistä on runsaasti tieteellistä näyttöä ja kaikki tuotteemme ovat kliinisesti tutkittuja. Kylmähoitoa on tähän asti saanut avannosta, kylmäaltaasta tai huippukylmähuoneesta/kapselista. Ratkaisimme kylmähoidon saavutettavuuden ongelman tuomalla kylmähoidon osaksi kylpyhuonetta. Amandan® muuttaa kylpyhuoneen funktionaaliseksi terveysvaikutteiseksi tilaksi. Uudella menetelmällä positiivisista terveysvaikutuksista pääse nauttimaan helposti, miellyttävästi ja erittäin ekologisesti.

  Panostamme kaikessa toiminnassamme korkeaan laatuun ja haluamme, että tuotteemme ovat elinikäisiä. Nykyisen laitteen muotoilusta on vastannut muotoilija Harri Koskinen ja tieteellisestä näkemyksestä termobiologian dosentti Pirkko Huttunen. Missionamme on olla maailman myydyin kylmähoitomenetelmä. Yhtiön toimiala on terveyden ja hyvinvoinnin laitteiden ja palvelujen myynti, markkinointi ja tuotekehitys, keksinnöt, valmistus ja konsultointi.

  Joukkorahoituksen tuotto käytetään onnistuneen pilotointivaiheen jälkeiseen tuotteen ja brändin kaupallistamiseen, sekä tuotannon kasvattamiseen.