MEISTÄ YRITYKSENÄ

Amandan arvot ja filosofia

Pitkän tuotekehitys ja testausjakson jälkeen Amandanin teknologia oli todettu toimivaksi ja se haluttiin tuoda ihmisten käyttöön. Kun teknologiaa hyödyntävää tuotetta lähdettiin suunnittelemaan, Panu Vapaavallalla oli neljä tärkeää arvoa: kliininen näyttö kylmähoidon tehosta, tuotteen korkea laatu ja  uuden menetelmän ekologisuus. Lisäksi uudella sumumenetelmällä kylmähoidosta saatiin miellyttävää, jotta mahdollisimman moni alkaisi sitä käyttämään.

Itse tuotteesta haluttiin tehdä niin hyvä, että se kestäisi käytännössä ikuisesti ja sen vaikutus ympäristöön olisi mahdollisimman vähäinen. Aiempien kylmähoitoteknologioiden, kuten kylmäaltaiden ja huippukylmähuoneiden, energiankulutus koettiin laajassa mittakaavassa liian suureksi. Kylmähoitoa on perinteisesti harjoitettu puhtaassa pohjoisen luonnossa, luonnon ehdoilla. Tätä samaa toimintatapaa haluttiin noudattaa uuden teknologian tuotteistuksessa.

Tuotteen suunnittelijaksi valikoitui Lapin luontoa rakastava muotoilija Harri Koskinen. Koskinen suunnitteli sukupolvelta toiselle kestävän kylmäsumusuihkun, jonka käyttö on vaivatonta ja sujuvaa. Sen minimalistinen muoto haki inspiraationsa koivunoksasta. Amandan vaatii toimiakseen ainoastaan kylmää vettä, jota se kuluttaa vähän. Tuotteen ekologinen jalanjälki on hyvin pieni. Laadun takaamiseksi Amandan valmistetaan käsityönä Suomessa.

Yhteystiedot

YRITYS
Postiosoite
Amandan Healthcare Oy
Santakuja 12
96190 ROVANIEMI

Y-tunnus: 2689821-8

Sähköposti
info-ät-amandan.fi

YHTEYSTIEDOT
Panu Vapaavalta
toimitusjohtaja
+358 45 120 6441

Pirkko Huttunen
tutkimus
+358 500 925 246

Suvi Tiilikainen
suvi.tiilikainen-ät-gmail.com