AMANDAN®- KYLMÄSUMUSUIHKU

890,00  (717,74  ALV 0%)

Amandan on kylmähoitolaite, joka asennetaan tavalliseen suihkuun ilman työkaluja. Amandanin avulla pääset nauttimaan kylmähoidon eduista helposti, nopeasti ja ekologisesti. Laitteen kansainvälisesti patentoitu tekniikka muodostaa vesisumupilarin, joka jäähdyttää ihoa tehokkaasti. Kylmäsumu tuntuu iholla ainutlaatuisen miellyttävältä.

Suuren kysynnän vuoksi Amandan kylmähoitolaitteen toimitusaika voi vaihdella. Tällä hetkellä toimitusaika on n. 4 viikkoa.

Teemme kaikkemme, että saamme tomitettua tilauksenne mahdollisimman nopeasti. Suosittelemme käyttämään Klarnan laskua, jolloin saatte laskun vasta kun laite on toimitettu.

Erikoistilanteissa pyydämme ottamaan yhteyttä 045-120 6441/ panu@amandan.fi

Ystävällisin terveisin, Panu Vapaavalta, Amandan.

MAKSUTON TOIMITUS KOTIOVELLE SUOMESSA (KULUTTAJA-ASIAKKAAT).

KLARNA-ERÄMAKSULLA VAIN 33€/KK
Leveys75 cm
Syvyys80 cm
Korkeus36 cm
Paino5,4 kg
MateriaaliKiillotettu haponkestävä teräs, suuttimet mukaan lukien.
TakuuRunko-osilla ikuinen takuu. Mekaanisilla osilla 5 vuotta. Suuttimilla 2 vuotta.
Palautusoikeus14 päivää

Lataa Amandanin käyttö- ja huolto-ohjeet täältä.
Lue tilaus- ja toimitusehdot täältä.

Tuotetunnus (SKU): amandan Osasto:

Kuvaus

TEHOKAS SUMUSUIHKU

Amandan kylmäsumusuihkun  teho perustuu sumujäähdytysilmiöön. Kun vesi suihkutetaan hyvin hienona sumuna, se haihtuu tehokkaasti. Pienet sumupisarat muodostavat laajan haihtumispinta-alan ja sitovat lämpöä kehosta ja ympäröivästä ilmasta nopeasti. Siksi sumujäähdytys on nopea ja tehokas tapa jäähdyttää kehoa.

MIELLYTTÄVÄ KÄYTTÄÄ

Sumujäähdytys tekee Amandanin käyttökokemuksesta ainutlaatuisen. Hienojakoinen vesisumu jäähdyttää tutkitusti yhtä tehokkaasti kuin perinteiset kylmähoidot, mutta se tuntuu keholla huomattavasti miellyttävämmältä. Lue lisää kylmähoidon hyödyistä.

VIIMEISTELTYÄ LAATUA

Amandanin laatuun on panostettu pienintä yksityiskohtaa myöten. Laitteen runko ja suuttimet on valmistettu haponkestävästä teräksestä. Tärkeimmät mekaaniset osat on suunniteltu varta vasten Amandanille. Erittäin korkealaatuisten suuttimien ansiosta vesisumu on hienojakoista ja tasaista. Sen muodostama yhtenäinen sumupilari jäähdyttää koko kehoa hartioista varpaisiin.

HELPPO KIINNITTÄÄ

Amandanin kiinnitys suihkutankoon käy ilman työkaluja. Korkeussäädön avulla säädät laitteen vaivattomasti sopivalle korkeudelle.

KÄTEVÄ SÄILYTTÄÄ

Kun et käytä Amandania, voit kääntää sen helposti lepoasentoon. Silloin se vie vain vähän tilaa ja voit käyttää suihkua normaaliin tapaan.

OMINAISUUDET

PATENTOITU TEKNIIKKA

Amandanin kansainvälisesti patentoitu tekniikka on kehitetty yhteistyössä eri alojen ammattilaisten kanssa. Amandan on CE-merkitty terveydenhuollon laite.

EKOLOGINEN

Amandanin vedenkulutus on vain murto-osa tavallisen suihkun kulutuksesta. Käyttöön riittää normaali veden lämpötila ja paine, eikä Amandan tarvitse toimiakseen energianlähdettä.

SUOMALAISTA KÄSITYÖTÄ

Amandan on suomalainen kylmähoitoinnovaatio, joka valmistetaan käsityönä kotimaisella ammattitaidolla.

MUUTA HUOMIOITAVAA

NÄMÄ TARVITSET

Amandanin pakkauksessa on kylmähoitolaitteen lisäksi kolmitieventtiili ja vesiletku. Suihkutilassa tulee lisäksi olla suihkutanko ja vesipiste, johon Amandan liitetään. Asennus käy helposti ilman työkaluja.

SUIHKUTILAN VÄHITTÄISMITAT

Amandanin asennus vaatii vähintään 75 cm leveän ja 80 cm syvän suihkutilan. Tarkasta suihkutilan mitat ennen tilausta.

SÄÄTÖ SIVUSUUNNASSA

Jos suihkutanko ei sijaitse keskellä suihkutilaa, voit tarvittaessa siirtää Amandania sivusuunnassa oikealle tai vasemmalle. Suihkutangon etäisyys lähimpään seinään täytyy olla vähintään 15 cm, jotta Amandan voidaan kiinnittää tankoon.

Tilaa Amandan® ja tunne kylmähoidon voima!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AMANDAN®- KYLMÄSUMUSUIHKU”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *