• EN

  Asuntomessut 2017-kilpailu

  [image_with_animation image_url=”1687″ alignment=”center” animation=”Fade In”][divider line_type=”No Line” custom_height=””20””]

  ALDFF_merkit_BW_100

  Kilpailu on päättynyt, onnittelemme voittajaa!

  OSALLISTU AMANDAN® #kaksiminuuttiariittää
  -KILPAILUUN

  Osallistu ja voita Harri Koskisen muotoilema Amandan® -kylmähoitolaite (arvoltaan 890 €).

  Kylmähoito vaikuttaa positiivisesti koko kehoon: se lievittää stressiä, parantaa vastustuskykyä ja unenlaatua. Amandanin käyttö nopeuttaa urheilusuorituksesta palautumista ja lievittää kipua. Vihdoin kylmähoidosta voi nauttia vaivattomasti kotioloissa – 2 minuuttia päivässä riittää.

  ”Amandan on helpottanut nivelsärkyjäni huomattavasti ja se korvaa avantouinnista saamani avun arjessani ympäri vuoden.”
  Marjo Määttä, Kuusamo

  ”Amandan sai isoja tuloksia aikaan treeneistä palautumisessa, treenin jälkeinen hyvän olon tunne oli vahvempi ja kolotukset vähenivät.”
  -Timo Autto, CrossFit Level-2 Trainer, CrossFit Santasport, Rovaniemi

  Amandan kylmähoitolaitteen vaikutuksiin voit tutustua Amandan videolla. ja se on nähtävillä Mikkelin asuntomessuilla Wave-talossa, messukohteessa numero 5.

  Täytä yhteystietosi kilpailuun (lomake oikealla), etunimi, sukunimi, email ja puhelinnumero. Saat sähköpostivahvistuksen osallistumisestasi.

  #amandan #kylmähoito #harrikoskinen #asuntomessut2017
  #mikkelinasuntomessut #hyvinvointi #kaksiminuuttiariittää #talowave #mikkeli @honkatalot #hirsitalo #seppomäntylä

  OSTA AMANDAN TÄSTÄ

  Tallenna

  Tallenna

  Tallenna

  Tallenna

  Tallenna

  Tallenna

  Tallenna

  Tallenna

  [social_buttons facebook=”true” twitter=”true” google_plus=”true” linkedin=”true”]
  [image_with_animation image_url=”1731″ alignment=”center” animation=”Fade In”]

  AMANDAN® on
  Suomi 100-juhlavuoden tuote.


  [ninja_forms_display_form id=”2″]
  [divider line_type=”No Line” custom_height=””20””]

  KILPAILUN SÄÄNNÖT

  1. Kilpailun järjestäjänä toimii Amandan Healthcare Oy, Santakuja 12, 96190 Rovaniemi. Facebook ja Instagram tai Twitter eivät ole kilpailun järjestäjiä, eivätkä näin ollen vastaa kilpailusta, sponsoroi sitä tai liity siihen.
  2. Kilpailuaika on 13.7.2017 –  14.8.2017 (klo 18 mennessä).
  3. Kilpailuun voi osallistua Amandan Healthcare Oy:n www-sivuilla. Osallistujien tulee asua vakituisesti Suomessa ja olla yli 18 vuotias. Kilpailuun kukin henkilö voi osallistua vain kerran.
  4. Palkintona arvonnassa on Amandan kylmähoitolaite, jonka arvo on 890€.
  5. Voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimi julkaistaan www.amandan.fi  -nettisivuilla ja uutiskirjeessä sekä Facebook- ja Instagram sekä Twitter-sivulla.
  6. Palkinto toimitetaan asiakkaalle henkilökohtaisesti kotiovelle 31.8.2017 mennessä. Voittaja sitoutuu palkinnon lunastuksen yhteydessä kuvauksiin. Amanda Healthcare Oy:llä on lupa käyttää kuvia ja videomateriaaleja omassa markkinoinnissaan.
  7. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät sen säännöt ja lupautuvat noudattamaan sääntöjä ja järjestäjän näiden sääntöjen perusteella tekemiä päätöksiä. Mikäli voittaja ei pysty sitoutumaan kampanjan sääntöihin, arvotaan uusi voittaja. Osallistujan tietoja voidaan käyttää suoramarkkinoitiin.
  8. Järjestäjän vastuu kilpailun osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon määrään ja arvoon.
  9. Järjestäjä ei vastaa missään muodossa välillisistä tai välittömistä vahingoista, jotka aiheutuvat kilpailuun osallistumisesta.
  10. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden keskeyttää tai päättää kilpailun milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja syitä mainitsematta. Järjestäjä käyttää tätä mahdollisuutta erityisesti, jos kilpailua ei voida toteuttaa asianmukaisesti säännöissä mainitulla tavalla. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa osallistumisehtoja milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta tai erillistä tiedonantoa, jos oikeudelliset tai todelliset syyt näin vaativat.
  11. Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron tässä virallisissa säännöissä ilmoitetusta arvottavasta palkinnosta.