was successfully added to your cart.

Amandan® mukaan Sauna from Finland verkostoon

1.8.2017
Sauna from Finlandin verkosto tekee työtä suomalaisen saunaelämyksen puolesta! Amandan® on liittynyt Sauna from Finlandin yritysverkostoon.  Sauna from Finland verkoston tavoitteena on luoda maailman paras suomalainen saunakokemus. Verkoston jäsenet omilla tuotteillaan,...
Lue lisää

Amandan® Asuntomessuilla 2017 Mikkelissä Wave-talossa

17.7.2017

Amandan-kylmähoitosuihkun avulla kylmän hyödyt ovat saatavilla helposti, nopeasti ja turvallisesti kotioloissa. Amandanin vaikutus perustuu sumujäähdytysilmiöön, joka jäähdyttää ihoa tehokkaasti mutta miellyttävästi. Kylmähoitosuihkun voi asentaa oman suihkun oheen ilman työkaluja, joten Amandania voi käyttää silloin, kun se itselle sopii parhaiten. Kylmähoidon ansiosta kivuista kärsivät voivat usein vähentää kipulääkkeiden käyttöä. Säännöllinen kylmähoito kotioloissa lisää hyvinvointia ja mahdollistaa jopa kipulääkkeiden poisjättämisen Kylmäaltistuksen aikaansaamasta kivunlievityksestä ja muista positiivisista vaikutuksista on runsaasti tieteellistä näyttöä. Kylmä saa sympaattisen hermoston aktivoitumaan, jolloin hermopäätteistä vapautuu noradrenaliinia. Sillä on kipua lieventävä vaikutus.

Lue lisää

Amandan Healthcare Oy on vuoden 2017 arktinen muotoiluyritys

7.3.2017

Maailman pohjoisin muotoiluviikko Arctic Design Week sekä Arctic Design Capital Rovaniemi ovat myöntäneet Vuoden arktinen muotoiluyritys -tunnustuspalkinnon rovaniemeläiselle Amandan Healthcare Oy:n kylmähoitolaitteelle. Suomessa valmistettava laite on ollut käytössä myös Lahden MM-kisoihin valmistuneella hiihtomaajoukkueellamme.

Lue lisää